27
Oct

Workshop ‘Cum să iei cea Mai bună Decizie ACUM?

Vrei sa fii sigur că iei decizia “corectă” pentru tine? Este aceasta cu adevărat decizia ta? Este viața ta rezultatul deciziilor tale sau al celor pe care le iau alții pentru tine?

Cât de mult este ea bazata pe ceea ce îti dorești cu adevărat, pe ceea ce simți TU că este bine pentru tine și nu pe ceea ce își doresc alții de la tine (familia, prietenii, societatea)?

Ai incredere în sentimentele tale și ești gata să îți asumi responsabilitatea propriei dorințe sau te autosabotezi și decizi ca urmare a unor idei preconcepute, absorbite inconștient în decursul anilor de la părinți, educatori, mijloacele de informare media, etc?

Viața este formată dintr-o serie de decizii si alegeri zilnice.  In realitate, doar 5 % din aceste decizii sunt luate conștient, 95% fiind acțiuni dictate de inconștientul nostru ca reacții la ceea ce se întâmplă în viața noastră la momentul respectiv.

Cele mai dificile decizii sunt acelea când ne dorim două lucruri diferite, aparent incompatibile, atunci când conștientul vrea ceva,  iar inconștientul vrea altceva, ceea ce generează un conflict interior și suferință. Pentru găsirea soluției optime este nevoie să aflăm valorile profunde care se cer a fi satisfacute prin împlinirea celor doua voințe.

Daca ai nevoie de mai multă claritate in procesul de luare a unei decizii importante din viața ta,  atunci workshopul ‘Cum să iei cea mai bună decizie ACUM’ este un alegerea ideală pentru tine!

Parcurgând acest workshop îți vei identifica mecanismele actuale de luare a deciziilor și le vei up-data în așa fel încât să-ți aducă rezultatele dorite, vei conștientiza ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt valorile tale autentice și cum să acționezi în așa fel încât să le respecți.

 Susține-te singur și alege ce este mai bine pentru tine!

Workshop-ul cuprinde exerciții și tehnici NLP puternice prin care identifici mecanismele prin care iei decizii, descoperi care sunt valorile tale autentice și înveți cum să faci, eficient și cu ușurință, alegerile cele mai bune pentru tine.

Facilitator: Grațiela Baiaș