contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

  gratiela_png_233x470

   

  În cadrul Coaching for Excellence, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita  procesul de explorare și extindere a viziunii liderilor de astăzi și de transpunere a acesteia în realitate. Susținându-i pe aceștia să își împlinească propria misiune, ea contribuie la evoluție și la schimbarea pozitivă în lume.

   

  Experiența bogată în antreprenoriat și consultanță, adăugată formării sale de bază în medicină și în management, îi facilitează succesul în abordarea integrativă a procesului de coaching. Oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care, le aduce în coaching cu multă bucurie și dăruire.

   

  În practica sa, Grațiela este dedicată și concentrată asupra clientului, ceea ce face posibilă însoțirea și susținerea empatică, dar și provocatoare a acestuia, având ca rezultat maximizarea exprimării potențialului clientului în viața personală și profesională.

   

  logo_diplome_142

   

  Grațiela este membru acreditat al Asociației Române de Coaching (ARC).
  romanian_couching_guild

  Ce spun alțiiDaniel Bichis Master Trainer NLP

  „Apreciez în mod deosebit la Grațiela intuiția care îi permite aplicarea unor modalități extrem de eficiente de abordare a clientului și obiectivelor sale, precum și seriozitatea și dedicarea cu care își abordează clienții și obiectivele acestora.”

  Daniel Bichis, Master Trainer Nlp & Master Coach Trainer

   

  Loredana Latis Coach si Antreprenor
  Grațiela este o persoană deschisă, curajoasă și plină de inițiativă, care știe să creeze contextul potrivit pentru client. Prin abilitățile sale de coach, te poate însoți în modul cel mai potrivit ție spre obținerea de rezultate palpabile și măsurabile. O persoană cu o foarte bună pregatire profesională și o înaltă ținută morală. Un câștig imens atât pentru clienți, cât și pentru colegii coachi. O admir pentru hotârarea și viziunea ei și sunt mândră că am cunoscut-o!”

  Loredana Latiș, coach și antreprenor

   

  Mariana Bichis NLP Coach Business Master
  „Grațiela m-a impresionat prin 2 calități: delicatețea și forța care se împletesc în mod absolut natural în personalitatea ei. Este foarte riguroasă și preocupată continuu să-și perfecționeze abilitățile de coach.”

   

  Mariana Bichiș, NLP-Coach Business Master

   

Shares