20
Jun

Flow Summit 2020, 24.06.2020 – 28.06.2020

Cei mai cunoscuți experți din lume sunt prezenți la evenimentul online al anului!

Aceasta este calea către tine, fără recomandări rigide.  Trăiește-ți viața acordat la propriul ritm, fără a lasă să îți impună altcineva ritmul. Aceasta este șansa de a te descoperi singur – de a intra în propriul flux.

Ne formăm convingeri și decidem în funcție de ceea ce spun alții, pe baza a ceea ce citim pe internet sau a ceea ce vedem la televizor. Cât de multe lucruri cunoaștem prin intuiție și printr-o percepție directă, bazată pe ceea ce simțim în corpul nostru cu privire la o anumită informație sau o anumită experiență trăită?

 Vino la Flow Summit, miercuri,  24 iunie 2020 și vom descoperi împreună cum facem să îndepărtăm multiplele straturi de condiționări sociale și convenționalism, în așa fel încât să trăim o viață de calitate într-un mediu sănătos, în care sunt prezente adevărul, iubirea, libertatea!

Lasă-te cuprins de flux! Peste 30 de experți cunoscuți la  nivel național și internaționali, abordează subiecte, precum: hipnoză, comunicare, neuroștiințe, NLP, vindecare, coaching, șamanism, meditației … ei vă vor oferi sfaturi practice, exerciții și meditații  pentru propriul dvs. ritm!

Cel mai important lucru: este complet gratuit pentru dvs.!

Înregistrați-vă AICI!