contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

gratiela_png_233x470

În cadrul Coaching for Excellence, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita  procesul de explorare și extindere a viziunii liderilor de astăzi și de transpunere a acesteia în realitate. Susținându-i pe aceștia să își împlinească propria misiune, ea contribuie la evoluție și la schimbarea pozitivă în lume.

Experiența bogată în antreprenoriat și consultanță, adăugată formării sale de bază în medicină și în management, îi facilitează succesul în abordarea integrativă a procesului de coaching. Oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care, le aduce în coaching cu multă bucurie și dăruire.

Grațiela este totodată fondatoarea Ellas Center for Wellbeing, în cadrul căruia desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de coaching integrativ, wellness și managementul stresului, în care îmbină în mod armonios și foarte eficient tehnologiile ultramoderne din domeniul neuroștiinței, coachingului și inteligenței emoționale.

Ea este ambasadoare Mental Space Academy International si co-fondatoare Panorama Socială România.

În practica sa, Grațiela este dedicată și concentrată asupra clientului, ceea ce face posibilă însoțirea și susținerea empatică, dar și provocatoare a acestuia, având ca rezultat maximizarea exprimării potențialului clientului în viața personală și profesională.

Grațiela Baiaș este International Certified Coach (International Association of Coaching Institutes, ICI – Germania) și Professional Coach Nlp & Master Nlp, triplu certificat internațional de Society of NLP (SNLP – SUA), International Association for NLP (IANLP – Elveția) și International Association of NLP Institutes (IN – Germania).

Grațiela are, de asemenea, studii în nutriție, bioenergie și psihoterapie integrativa si psihotehnologii moderne.
logo_diplome_142

Ce spun clienții și colegii citește mai jos:

„Ședințele cu Grațiela mi-au fost de un real ajutor, am reușit să îmi identific blocajele și să le depașesc, să îmi reprioretizez obiectivele și să le pun în ordine și mai presus de toate mi-am regăsit tonusul și entuziasmul găsind soluții creative la provocări. 
Mulțumesc Grațielei și o recomand cu căldura celor care sunt conștienți că doresc schimbarea și tot ce duce ea pozitiv în viețile noastre.”

Carmen Tudose, Country Manager Romania, Business Development Manager Eastern Europe

Schimbarea a fost una absolut impresionantă. În urma sesiunilor de coaching cu Grațiela am învățat să gândesc mai deschis și aplicat, să îmi gestionez mai corect și concret atât viața personală, cât și pe cea profesională. Am devenit din ce in ce mai eficientă în îndeplinirea obiectivelor, ceea ce m-a ajutat să fiu un manager mai bun, consolidându-mi astfel poziția de lider pe care o am într-o organizație de renume.”

Maria Culescu, Presedinte Asociatia Mame

 „În urma sesiunii de coaching am avut plăcuta surpriză de a identifica adevărata cauză a dilemei avute.”

Andrea Lujanski, Material Management Director South East of Europa at Draxlmaier

„În cadrul ședintelor de coaching am realizat soluționarea anumitor probleme care îmi păreau destul de greu de tratat și pe care încercasem în nenumărate rânduri să le conștientizez în cadrul procesului de consiliere pe care îl urmam la vremea aceea și pe care, din lipsa rezultatelor, l-am abandonat.

Ce mi se pare important de precizat la Grațiela este faptul că fiecare ședință cu ea are o finalitate…întotdeauna am plecat cu un plan sau o soluție și cu teme de gandire.

Implicarea ei creeaza importanță, siguranță, iar limitele impuse în cadrul ședințelor sunt bine trasate, ceea ce te ajută să te deschizi pentru a-ți găsi energia interioară necesară soluționării sau conștientizării problemelor. Din experiență știu că acest lucru este cel mai important. În momentul în care decizi că ai nevoie de ajutor, este bine să găsești în cel care te ajută un punct de sprijin, atenție, deschidere și empatie.

Mie personal mi-au prins foarte bine ședințele de coaching cu Grațiela și o recomand tuturor care simt că sunt într-un punct de cotitură sau care vor să îsi reinventeze gândirea, modul de a vedea lucrurile.”

Katerina Nedelcu, Artist fotograf

„În ceea ce privește rezultatele îmi place să mă gândesc în termenii unei metafore. Dacă la prima ședință obiectivul meu arăta ca o casă căreia îi lipsea: ba o fereastră, ba un perete, ba o fundație solidă, pâna la finalul procesului de coaching cu Grațiela, am ajuns să văd pe lânga o casă solidă și primitoare, un întreg domeniu cu grădini și râuri.”

Mirel Jozsa, Antreprenor si Coach

,,Fericirea, multă-puțină câtă este, e-n noi și nu ne-o poate da cineva. …” acest pasaj din cartea ,,Arta Conversației” (Ileana Vulpescu) mă face mereu să îmi amintesc de prima mea întâlnire cu Grațiela Baiaș”.

De la prima întâlnire, ea a reușit să mă faca să văd câte resurse incredibile aveam la indemână și cât de bună era situația mea spre deosebire de modul în care o vedeam eu. La următoarele noastre întâlniri am mai descoperit o mulțime de lucruri folositoare printre care, poate cel mai important, este acela de a privi lucrurile obiectiv.
Cum de nu am reușit să văd toate acestea singură??? Mi-am răspuns în scurt timp: pentru că nu am pregatirea necesara … o mai fac câteodata instinctiv, dar când te lași cuprins de valurile vieții este posibil să uiți să vezi lucrurile esențiale. Însă dacă ai marele noroc să întâlnești un profesionist precum Grațiela Baiaș, nu ai să încetezi să te miri de faptul că viața ta se schimbă complet în mai puțin de o lună.”

Diana Culescu, Co-owner at RPR Birou de Studii Contemporane

„Am fost o norocoasă să mă aflu în timpul sarcinii la cursurile susținute de tine. În primul rând că este o adevarată plăcere să te ascult, mi-ai oferit liniște și încredere. Am aflat foarte multe informații utile pentru mine în acea perioada. Iar exercițiile făcute în cadrul cursului m-au ajutat să trec peste temerile mele privind alimentația mea raw vegană în sarcina. Și mă bucur că pot aplica pașii acestui exercițiu de fiecare dată când apare o temere nouă în viața mea. Și aș vrea să îți mulțumesc pentru toate sfaturile tale cu privire la o naștere naturală fără durere, căci am reușit. Cuvintele tale și sfaturile tale mi-au răsunat în minte pe tot parcursul travaliului și am reușit să nasc ușor și fără durere. Mulțumesc! ”

Ana Ilie, Harmony Clinic

Daniel Bichis Master Trainer NLP

 

„Apreciez în mod deosebit la Grațiela intuiția care îi permite aplicarea unor modalități extrem de eficiente de abordare a clientului, precum și seriozitatea și dedicarea ei.”

Loredana Latis Coach si AntreprenorDaniel Bichiș 

 

Un câștig imens atât pentru clienți, cât și pentru colegii coachi. O admir pentru      hotârarea și viziunea ei și sunt mândră că am cunoscut-o!”

Loredana Latiș

 

Mariana Bichis NLP Coach Business Master

 

„Grațiela m-a impresionat prin 2 calități: delicatețea și forța care se împletesc în mod absolut natural în personalitatea ei.”

Mariana Bichiș

error: Content is protected !!