contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

  Cum poți fi cel mai bun TU care poți fi?

  Aceasta este întrebarea la care coaching-ul răspunde oamenilor care deja funcționeaza bine și vor mai mult, oameni care își ridică permanent ștacheta, care țintesc performanțe de vârf.

  Rezultatul procesului de Coaching pentru Performanță constă în obținerea și manifestarea excelenței în cariera sau în business-ul tău.

  Dacă tu ești un om orientat pe acțiune și pe obținerea de rezultate concrete, vizibile și rapide, atunci coaching-ul este ceea ce îți dorești să experimentezi.

  Parcurgând un astfel de proces, vei conștientiza că dispui de resurse interioare neexploatate încă, resurse la care, de cele mai multe ori, accesul ți-a fost blocat de regulile impuse de familie și/sau societate. Eliminând aceste blocaje ajungi să te cunoști cu adevărat, să faci cunoștință cu credințele tale autentice, ceea ce îti deschide un orizont nou de opțiuni și îți permite conectarea la intregul tău potențial.

  În toată această călătorie, coach-ul te însoțește și te susține  în depășirea limitelor minții și maximizarea performanței dorite.

  Aspectele abordate în sesiunile de coaching sunt:

  • Optimizarea acțiunilor și strategiilor în vederea atingerii performanței competitive.
  • Identificarea și modificarea convingerilor limitatoare, conflictelor de valori, metaprogramelor care împiedică clientul să-și valorifice potențialul.
  • Managementul stresului.
  • Optimizarea stilului de viață.

   

error: Content is protected !!