contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

  Coaching-ul este un instrument de care antreprenorii și managerii de top se folosesc cu succes în vederea construirii și conducerii afacerii lor.

  Liderii sunt pionierii evoluției, sunt cei care deschid drumuri noi și determină progresul. Visele lor schimbă lumea în care trăim, fiind transpuse în realitate prin intermediul organizațiilor pe care le conduc.

  Coach-ul este partenerul lor pe drumul spre împlinirea misiunii asumate. El îi însoțește și îi susține necondiționat, obiectiv, loial și confidențial, oferindu-le un suport pe care nu îl pot găsi altfel în contextul general al jocurilor de putere implicate de poziția ce o dețin.

  Parcurgând un proces de coaching, ei își clarifică și își lărgesc viziunea, se reconectează la misiunea lor, verifică dacă propriile valori și credințe sunt compatibile cu cele ale organizației pe care o conduc și, în cazul în care identifică anumite conflicte de valori, găsesc soluțiile care le permit generarea de noi strategii și planuri de acțiune.

  Coaching-ul îi ajută să își mențină vigilența în a acționa congruent cu ceea ce este cu adevărat important pentru ei, dar și pentru organizație în acelasi timp. Aceasta armonizare le creează un cadru ce le permite lărgirea viziunii și explorarea creativă de noi oportunități de conducere și dezvoltare, condiție esențială pentru ca o afacere să fie profitabilă și de succes pe termen lung.

  Eficientizarea timpului investit în business, precum și obținerea mult doritului echilibru între viața personală și cea profesională sunt, de asemenea, provocări la care liderul își găsește rezolvări în cadrul unui proces de coaching. Rezultatul implicit al unui astfel de proces este dobândirea unui stil de viață ce conferă o reală plus valoare calității vieții clientului.

error: Content is protected !!