24
Nov

Workshop ‘Wellness Prenatal’

Vrei să scapi de „frica de durere la naștere” sau să-ți programezi încă de pe acum copilul pentru succes?

Dacă urmează să devii mămică și ești cuprinsă de temerile legate de naștere și de responsabilitatea ce îți revine încă de pe acum în modelarea vieții copilului pe care îl aștepți, atunci acest program poate fi o alegere înțeleaptă pentru tine.

Poate că ești preocupată în privința deciziilor legate de stilul de viață abordat în aceasta perioadă, poate ca nu ești hotărâtă în ceea ce privește modalitatea de naștere pe care să o alegi sau ai temeri legate de durerile la naștere, în cazul în care te-ai decis deja pentru varianta naturală. Sau poate te simți vinovată că ai optat pentru cezariană, decizie respinsă tacit de cei apropiați ție și a căror părere contează pentru tine.

Pe de altă parte, fericirea copilului tău se construiește încă de pe acum, din perioada prenatală, iar tu ai un rol determinant aici. Programarea pentru succes a viitorului copil începe încă din burtică, iar părinții sunt principalii programatori. Sănătatea ta mentală, emoțională și fizică este cel mai prețios cadou pe care îl poți face viitorului tău bebe!

Programul de Wellness Prenatal este creat tocmai pentru a te susține în antrenamentul tău pentru a deveni cea mai bună mămică care poți fi!

Parcurgând acest program:

– înveți să-ți accesezi puterea interioară și să folosești tehnici eficiente în controlul durerilor la naștere

– îndepărtezi blocajele care te limitează să te bucuri de perioada prenatală

– iei decizii care sunt în acord cu tine însăți – elimini frica și emoțiile contraproductive care apar in legătură cu nașterea

-trăiești pe deplin bucuria specifică aceastei minunate perioade din viața ta

– creezi premisele pentru fericirea copilului tău, programându-l pentru succes chiar de acum

Testimonial

ana_ilie_round_200„Am fost o norocoasă să mă aflu în timpul sarcinii la cursurile susținute de tine. În primul rând că este o adevarată plăcere să te ascult, mi-ai oferit liniște și încredere. Am aflat foarte multe informații utile pentru mine în acea perioada. Iar exercițiile făcute în cadrul cursului m-au ajutat să trec peste temerile mele privind alimentația mea raw vegană în sarcina. Și mă bucur că pot aplica pașii acestui exercițiu de fiecare dată când apare o temere nouă în viața mea. Și aș vrea să îți mulțumesc pentru toate sfaturile tale cu privire la o naștere naturală fără durere, căci am reușit. Cuvintele tale și sfaturile tale mi-au răsunat în minte pe tot parcursul travaliului și am reușit să nasc ușor și fără durere. Mulțumesc! ” Ana Ilie, Harmony Clinic

 

Programul este structurat sub forma a 3 workshop-uri săptămânale. În cadrul acestuia se vor utiliza cele mai avansate exerciții și tehnici de programare neuro-lingvistică și inteligență emoțională, iar dinamica și energia grupului vor fi direcționate spre potențarea și maximizarea rezultatelor acestui proces.

Facilitator: Dr. Grațiela Baiaș