contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

    Coaching-ul organizațional, fie ca proces independent, dar și când urmează unui program de training sau însoțește consultanța organizațională, crește eficiența și productivitatea în organizație și astfel, accelerează împlinirea obiectivelor acesteia.

    Noile cunoștințe, abilități și competențe, obținute sau dezvoltate în urma programelor de training, sunt canalizate și orientate prin strategii eficiente furnizate prin consultanță managerială, către generarea de acțiuni ce determină succesul obiectivelor țintite de organizație. Integrarea cu adevărat a noilor cunoștințe, abilitați și competențe este însă facilitată realmente prin procesele de coaching executiv și coaching pentru echipă.

    Oferim servicii de consultanță în management general și managementul resurselor umane, iar partenerii noștri sunt consultanți români și internaționali, cu o bogată experiență profesională.

    Programele noastre de training sunt formate pe baza nevoilor si obiectivelor organizației dvs., sunt adaptate la specificul pieței locale, promovând în acelasi timp cultivarea unei mentalitați deschise și unei gândiri de tip “out of the box”. Temele sunt diverse: leadership, HR, vânzari, management financiar, comunicare, antreprenoriat, business development, etc.

    Acestea sunt susținute în colaborare cu traineri și consultanți români și străini, cu o bogată experiență în mediul de business românesc și internațional.

error: Content is protected !!