26
Sep

Workshop ‘Creează premisele pentru fericirea copilului tău!’

Cel mai mare cadou pe care-l putem oferi copilului nostru ce se va naște este un “soft ” (un pachet de programe instalate la nivelul subconștientului) care să-i faciliteze din start obținerea succesului în viață, prin trăirea unei vieți împlinite, armonioase, pline de bucurie și dragoste. Această programare inițială se face incă înainte de naștere, din perioada de graviditate, de către noi, mamele, prin trăirile noastre, prin emoțiile și percepțiile generate de experiențele pe care le trăim.

Acest workshop este tocmai despre aceasta imensă responsabilitate și despre ce putem face pentru a onora viața care a ales să ne fie oaspete, despre cum să ne bucurăm de procesul nașterii și să-l transformăm în prima experiență minunată a copilului nostru.

Workshop-ul va cuprinde exerciții și tehnici de programare neurolingvistică prin care ne vom updata propriul soft, în așa fel încât să creăm condițiile de bază pentru trăirea unei vieți autentice, construind astfel cel mai benefic mediu posibil pentru dezvoltarea copilului nostru.

Facilitator: Dr. Grațiela Baiaș