contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

  tossin_no_bkgTosin este coach, trainer și consultant internațional, fiind cunoscut ca cel mai bun Empowerment Coach din Marea Britanie. El susține training-uri creative, inovative și experiențiale, de îmbunătăţirea performanţei, leadership, soft skills și comunicare, team buliding, precum și coaching executiv și de echipă.În cadrul programelor de team building, desfășoară și activități dinamice neconvenționale pentru mediul de business (ex: board-breaking), activități ce motivează și cresc exponențial manifestarea potențialului participanților și implicit, productivitatea și profitabilitatea companiei.Tosin lucrează în UK cu mari companii multinaţionale Telefonica UK, Aviva, Hallmark, O2 și Vibe.

   

   

  josette_circle_white

  Josette de Goede are peste 30 de ani experiență ca leader, consultant, coach, trainer cu activate axată în special în zona transformării organizaționale și personale. Pasiunea ei este aceea de a susține organizațiile în găsirea unui nou echilibru într-un mod rapid și usor, dar și profund în același timp.
  Ca executive coach și facilitator cu experiență în contexte multinaționale, Josette provoacă dezvoltarea indivizilor și organizațiilor, deseori ca parte a unui proces de reconstruire.

  Ea oferă o gândire de vârf și designuri inovatoare de învățare și intervenții de schimbare îmbinate cu bun simț și practicalitate. Experiența sa profesională vastă furnizează o orientare către rezultate, înțelegînd diversitatea dinamismului afacerilor și conexiunea cu provocările cheie pe care organizațiile le întâmpină.
  Josette are un talent special în a oferi și provoca noi perspective, combinând și clarificând multipli factori interconectați într-o imagine folositoare și de înțeles, conectând elementele hard și soft ale schimbării într-o maniera atractivă.

  Josette a condus programe de schimbare, leadership și dezvoltare, workshop-uri de strategie pentru companii multinaționale din diferite industrii, precum Philips, Sappi,Air France KLM, Le Gaz de France, IBM, Indian Railways, precum și pentru organizații non profit ca ministere, institute de sănătate, școli.
  În prezent lucrează cu clienți internaționali în programe de dezvoltare, leadership și executive coaching, este profesor într-un Program PostMaster de „Learning Development & Change”, trainer pentru câteva instituții de leadership și activează ca Supervisory Board Member pentru trei organizații.
  Este, de asemenea, consultant pentru The Board of Swedish Chamber, moderator la European Leadership Platform și membru The Change Leaders, organizație ce a debutat ca joint venture între Oxford University, UK și HEC (Haute Etudes Commerciales), France.

  Teme abordate
  Transformare, ‘Change of Change’, Leadership Nou, Internaționalizare, Crearea Încrederii, Inteligență Strategică și Narcisism Productiv, Abordări Inovative Organizaționale, Agilitate și Reziliență, Îmbunătățirea procesului prin creșterea Impactului Personal, Creșterea vitezei de învățare în organizații.

error: Content is protected !!