10
Jul

Recunoștința și crearea viitorului dorit

Recunoștința și crearea viitorului dorit

Dacă vă uitați la o scanare funcțională a creierului unei persoane care este recunoscătoare, care poate simți o stare de recunoștință, creierul subconștient se activează complet.

Ceea ce înseamnă atunci că, la astfel de persoane mintea și creierul lucrează împreuna, ei simt exact așa cum gândesc, este reinstruit corpul, este recondiționat corpul. Și pentru că sunt într-o stare de recunoștință, le este influențată dramatic si foarte rapid sănătatea. Nu mai există nici un blocaj între mintea conștientă și mintea subconștientă. Dacă îi ceri aceleiași persoane să treacă rapid prin toate problemele din viața ei și să își îndrepte atenția către acestea, știți că același creier se inactivează? Ceea ce înseamnă acum că acea persoană este separată de mintea lor subconștientă, de mintea lor cea mai mare. Doar prin actul de recunoștință…

În cazul în care credeți că legea cuantică are ceva de a face cu destinul vostru sau cu viitorul vostru, ați putea să mulțumiți pentru lucruri pe care nu le aveți încă, dar care în legea cuantică există deja ca potențial? Ați putea să mulțumiți pentru lucruri pe care nu le-ați perceput cu simțurile voastre, nu le-ati simțit, gustat sau atins, dar există în mintea voastră? Daca ați putea mulțumi pentru acele lucruri și sunteți într-o stare de recunoștință, care este semnalul pe care-l percepe corpul? Că deja s-a întamplat, sunteți de acord? Pentru că atât de mult din lupta noastră ca ființe umane are loc pentru că mintea și corpul nostru întotdeauna lucrează în opoziție.

Putem conștient să declarăm un lucru, dar am condiționat corpul în timp să trăiască într-o stare chimică diferită; a devenit mintea. Deci este mereu o opoziție. Când aducem mintea și corpul să lucreze împreună, când avem mintea și corpul pe aceeași pagină, atunci inima este deschisă. Când avem minte și corp, gând și acțiune, intenție și comportament, toate lucrând împreună, avem puterea universului de partea noastră.

Joe Dispenza