29
Jun

Tu cum vei servi lumea? – Jim Carrey

Tu cum vei servi lumea? De ce au alții nevoie, care poate fi oferit de talentul tău? Asta-i tot de ce trebuie să îți dai seama.
… Efectul pe care îl ai asupra altora este cea mai importantă valoare care există. Pot să vă spun din experiență că efectul pe care îl ai asupra altora este cea mai importantă valoare care există. Pentru că, în cele din urmă, nu suntem avatarele pe care le-am creat, nu suntem imaginile din filme. Suntem lumina care strălucește prin ele, toate celelalte sunt doar fum și oglinzi care ne distrag, dar nu sunt cu adevărat convingătoare.
Pacea pe care o căutăm, se află undeva dincolo de personalitate, dincolo de percepția altora, dincolo de invenții și deghizări, chiar și dincolo de efort în sine. Puteți să vă alăturați jocului, să luptați împotriva războaielor, să vă jucați cu forma, tot ce vrei, dar ca să găsești pacea adevărată trebuie să lași armura jos.
Nevoia ta de acceptare te poate face invizibil în această lume. Nu lăsa nimic să stea în calea luminii care strălucește prin această formă. Riscă să fi văzut în toată gloria ta.

Întotdeauna am spus că îmi doresc ca oamenii să își poată realiza toate dorințele de bunăstare și faimă ca să poată vedea că nu acolo îți găsești sentimentul împlinirii.
Ca mulți dintre voi am fost preocupat cu a ieși afară în lume și a face ceva mai mare decât mine. Până când cineva mai deștept decât mine m-a făcut să realizez că nu există ceva mai mare decât mine.
Ochii noștri nu sunt doar spectatori, ei sunt, de asemenea, proiectoare care rulează o ‘a doua poveste’ a imaginii pe care o vedem ]n fața noastră tot timpul.
Frica scrie acel scenariu. Și titlul potrivit este: ‘Nu voi fi niciodată de ajuns.’
Eu fac doar o alegere conștientă de a alege să privesc provocările ca ceva benefic. Ca să mă descurc cu ele în modul cel mai productiv. Tu vei veni cu propriul tău stil, asta face parte din distracție.
Viața nu ți se întâmplă, viața se întâmplă pentru tine. Întotdeauna vei avea două opțiuni: iubire sau frică.
Alege iubirea și nu lăsa niciodată frica să te întoarcă împotriva vieții și a inimii.
Tot ce va rămâne din tine va fi ceea ce a fost în inima ta.
Sufletul meu nu există doar în limitele corpului meu. Corpul meu este conținut în nelimitarea sufletului meu.
Poți eșua la ceea ce nu îți place, așa că poți la fele de bine, să faci ceea ce îți place.
Relaxează-te și trăiește o viață fericită!

Jim Carrey