contact@coachingforexcellence.ro
0722 274 111

  baiat_300Alexandru Ioan MANEA, psihoterapeut, consilier psihologic format în metoda PEU, psiholog clinician şi psiholog în psihologia muncii şi organizaţională, MD, NLP Master Practitioner şi NLP Life Coach certificat de Society of NLP (Richard Bandler), Certified LAB Profile Practitioner de Success Strategies (Shelle Rose Charvet), competenţe în diagnoză, profiling, analiză grafologică, tehnici proiective, coaching, consultanţă organizaţională şi consiliere şi psihoterapie experienţial-unificatoare.

   

   

   

   

   

   

   

  Carleta_300Carleta Tiba, leader în conștiință, creator de posibilități noi. Catalizator pentru transformare energetică.Trainer. Consultant/Facilitator în relații, sănătate, business, carieră, awareness, parenting.

  Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicină, a explorat lumea afacerilor, a corporațiilor internaționale.
  Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai conștient de tine și de lume și este pentru a te împuternici să creezi tot ceea ce dorești să creezi, pentru tine și pentru lume.
  Ca și facilitator, Carleta nu are răspunsuri, dar le facilitează clienților și participanților la workshop-uri să aibă propria cunoaștere. Ea împuternicește fiecare persoană pe care o întâlnește să recunoască măreția și darul pe care îl reprezintă în lume. Carleta știe că atunci când fiecare ființă va recunoaște măreția care este și va trăi din aceasta recunoaștere, lumea se va schimba.Carleta Tiba este Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Bars®, Facilitator de Procese de corp Access, Facilitator Quick Pulse (metoda energetică care face parte din Disciplinele Cuantice, dezvoltate de Jo Dunning, tehnică diferită de Access Consciousness).

error: Content is protected !!