06
Oct

Medicina vs Puterea Minții

Mergem sau nu mergem la doctor? Luăm medicamente sau ne tratăm natural? Vaccinăm sau nu vaccinăm copiii?

Întrebări din ce în ce mai vehiculate zilele acestea.

Oricare ar fi decizia noastră de a acționa, aceasta este cea potrivită pentru noi numai dacă este în acord total cu ceea ce crede  subconștientul nostru în ceea ce privește succesul acțiunii întreprinse. Acest gen de decizie este ‘tailor-made’, deci nu  se poate generaliza. Fiecare cu decizia și acțiunea sa, după percepția și credința sa!!!

Bruce Lipton spune că ‘pur și simplu trebuie să păstrezi medicamentele până când conștiința ta ajunge la un nivel ridicat’.

Organismul nostru răspunde la ceea ce credem la nivel de subconștient și nu la ceea ce ne dorim să credem conștient.

Dacă acționăm într-un fel diferit decât am făcut-o până la momentul respectiv, dar nu ne schimbăm credința de la rădăcină, generăm ceea ce se cheamă profeție autoîmplinibilă.

Dacă decidem să ne tratăm preventiv și curativ natural, dar noi subconștient nu credem că astfel putem preveni sau vindeca boala, corpul va declanșa sau va menține starea de boală tocmai pentru că ceea ce noi credem CU  ADEVĂRAT este că, numai dacă facem vaccinul, luăm medicamentul sau mergem la doctor, putem fi sau redeveni sănătoși.

De asemenea, dacă dintr-o dată încetăm să mai luăm medicamente și nu ne-am schimbat mai întâi fundamental credința în această privință, cu siguranță ne vom îmbolnăvi.

Pe de altă parte, ceea ce noi gândim transmitem inconștient copiilor noștri, mai ales în primii 6 ani din viață.

199738_10150136360334089_3918243_n

De aceea, este foarte riscant să nu vaccinăm copiii pentru că am citit un articol sau am auzit o persoană publică emițând o ipoteză care, la nivel conștient, pare a fi foarte logică și cu care rezonăm realmente, dacă subconștient suntem programați de societate și familie că vaccinarea este obligatorie și că, doar vaccinați fiind, copiii noștri pot fi sănătoși. Ceea ce noi credem, la nivel profund, că este adevărat pentru ei, are mari șanse să devină realitatea lor.

Este adevărat că am fost proiectați în așa fel încât să ne vindecăm singuri, dar asta este valabil în prezent numai în măsura în care învățăm să ne deprogramăm total și să ajungem la acea stare de conștiință pură, ‘punctul zero’, cum o denumesc unii, din care putem crea efectiv tot ceea ce ne dorim. Aceasta este starea în care se realizează miracolele, ca de exemplu, remisiile spontane în cazul unor boli grave.

Până când reușim să obținem și să menținem această stare înaltă de conștiință însă, este indicat să nu ne jucăm cu puterea uluitoare a subconștientului nostru, deoarece aceasta învinge întotdeauna.

Sursa Video